0799 799 672 office@onthewall.ro

Termeni și condiții

                                                    trans logo1

  1. Condiții generale de utilizare

Site-ul www.onthewall.ro, numit în continuare www.onthewall.ro, este proprietatea Smart Designhub SRL, numită în continuare Smart Designhub înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/18736/2017  și având Cod Unic de Înregistrare: 38457825

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Smart Designhub își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără nicio altă notificare.

  1. Accesul la informațiile de pe site

Smart Designhub garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.onthewall.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Smart Designhub fără acordul prealabil scris al acesteia.

Aveți un drept limitat, ne-exclusiv și revocabil de a crea o legătură web (link) către pagina principală a site-ului www.onthewall.ro, sau către orice alta pagină, atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Smart Designhub sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris a acordului nostru.

  1. Comunicarea electronică

Când vizitați www.onthewall.ro sau ne trimiteți email-uri, comunicați cu noi pe cale electronică. Prin acest lucru sunteți de acord că toate aceste comunicări: email-uri, note, convenții, buletine informative, știri, sau orice alt tip de informații pe care noi le furnizăm electronic, satisfac toate cerințele legislației naționale și europene.

Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale, fie că numai primiți aceste informații sau și în cazul în care dumneavoastră ne trimiteți informații pe cale electronică, reprezintă un accept echivalent cu semnatura olografă pe orice document fizic, ca și cum aceste informații ar fi tipărite pe un suport fizic, în scris.

Dumneavoastră și www.onthewall.ro deasemenea, sunteți de acord sa respectați întocmai cele comunicate pe cale electronică, punînd folosirea acestor comunicări sub incidența prezentului document numit „Termeni și condiții”.

  1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului www.onthewall.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Smart Designhub și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Smart Designhub a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Se permite folosirea site-ului www.onthewall.ro numai în limitele metionate în articolul 1 al prezentului document.

  1. Comentariile și alte comunicări ale utilizatorilor

Utilizatorii care accesează site-ul www.onthewall.ro pot face comentarii la adresa lui și a produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă.

Smart Designhub își rezervă dreptul, dar nu și obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimator, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, incalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte vizînd diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Smart Designhub nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății Smart Designhub și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde în lume.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei persoane.

Smart Designhub nu își asumă nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document.

  1. Legături către alte site-uri, server, browser

Site-ul www.onthewall.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea Smart Designhub nu va putea fi făcuta responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzînd modificări ale site-ului, setări sau actualizări. Smart Designhub nu va putea fi facută raspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.onthewall.ro

Smart Designhub nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.onthewall.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

  1.  Frauda

Smart Designhub, prin Site-ul www.onthewall.ro, nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
Smart Designhub declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Smart Designhub si/sau www.onthewall.ro.
Clientul sau Membrul va informa Smart Designhub asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
Site-ul www.onthewall.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
Comunicarile realizate de catre site-ul www.onthewall.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau Site-ul www.onthewall.ro. Decoreka isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
– de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
– de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre site-ul www.onthewall.ro catre Membru / Client.
– de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
– de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre www.onthewall.ro catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

  1. Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu site-ul www.onthewall.ro, va rugam sa ne contactati prin email la karup@karup.ro. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.onthewall.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC Smart Designhub SRL.
Prelucrare date cu caracter personal: Smart Designhub este in curs de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

 Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzata de produsele și serviciile prezentate pe www.onthewall.ro, sau de informațiile prezentate pe acest site, și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reuțit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți.