0799 799 672 office@onthewall.ro

Cum pot efectua un retur?

Clienții noștri care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna în termen de 14 zile și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care sunt deteriorate sau dacă produsele prezinta orice alte urme de utilizare ( rama lovita, suprafata verde deteriorata etc )

Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să trimita o cerere de retur folosind formularul de contact. Va rugam specificati numarul comenzii pe care doriti sa o returnati.

Odată ce ne trimiteți cererea de retur veți fi contactat de  noi pentru a putea să va ajutam cat mai bine să expediați produsele la curier.

Returnarea este gratuită în cazul în care alegeți un alt produs în limita contravalorii produsului returnat.

În cazul în care produsele sunt returnate datorita unei neconformitati constatate de catre client (articol diferit de cel comandat, probleme de calitate ale produselor) toate costurile de transport vor fi suportate de catre onthewall.ro, în caz contrar costurile de transport vor fi suportate de client (costul de transport se referă la costul achitat de client pentru expedierea coletului de la client catre onthewall.ro, dar și de la onthewall.ro catre client).

Vă rugăm să expediați articolul/articolele returnat/e la adresa Calea Mosilor nr.128, Bucuresti, notand numarul nostru de contact 0799.799.672, in AWB-ul expeditiei.

5 + 8 =